Ааруулаа гэж…

Урьд цагт ааруулыг саасан сүүгээ хөөрүүлж буцалгаад, тэр сүүгээрээ тараг бүрж, таргаа буцалгаж аарц болгож аарцаа шүүгээд ШУУД ААРУУЛ хийчихдэг хачин бүдүүлэг байсан байгаа юм даа. Гүй мөн бүдүүлгээ тээ?
Харин одоо бүх зүйл хөгжиж, малчин түмэн маань соёлжин гэгээрч ааруулаа хүртэл хамгийн сүүлийн үеийн шинэхэн технологиор #гурилтай холин цасан цагаахан өнгөтэй, чулуу мэт хатуу, бөх бат хийдэг болжээ…
Мөн ч бахархмаар сайханаа тээ? Хөөрхийс минь гэж? Хичнээн их ажил нэмэгдэж байгаа бол доо чааваас…Баярлалаа та нартаа маш ихээр…
Гэхдээ ганцхан том асуудал байна аа…Юу гэхээр чухам ямар үйлдвэрийн гурилаар хийсэн ааруул чанартай юм гэж төөрөөд өө би! ?
Улаанбаатар гурилаар хийсэн ааруул сайн уу? Алтан тарианы гурилаар хийсэн ааруул сайн уу бүү мэд!?Эсвэл Орос гурилаар уу?
Үүн дээр л үнэн шударгаар хэлж зөвлөгөө өгч тус болно уу хэмээн Facebook~ын эрхэм найзуудаас хичээнгүйлэн гуйя…
Гүнээ хүндэтгэсэн Светка…

+ There are no comments

Add yours